Nationalpark Thy

Chileneren og MTB-løbet i Thy

Sammen med sin kone fra Thy har chilenske Fernando Corvalan for fjerde gang arrangeret MTB-løb i Nationalpark Thy

26
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

MTB-rytterne på vej ud til strabadser i tre af Nationalpark Thys plantager. Som tidligere år var der mulighed for at vælge mellem to ruter, på ca. 40 og ca. 70 kilometer.

NATIONALPARK THY: I de sidste 25 år har mountainbike-entusiasten Fernando Corvalan fra Gjessø ved Silkeborg gerne taget turen til Thy for at køre i skovene i Thy.

- Min kone er fra Thy, så det var takket være hende, at jeg fandt ud af, hvor dejligt der er herude. Det var jo før, der overhovedet var noget, der hed Nationalpark Thy. Men så på et tidspunkt fandt jeg ud af, at vi skulle da lave et løb herude, fortæller Fernando Corvalan.

Chilenske vine og MTB-events

Han stammer fra Chile og er født i Andesbjergene.

Udover at importere chilenske vine har han et firma, Wild Bike, som arrangerer events på mountainbike i de knap så bjergrige danske landskaber - for foreninger, polterabender og den slags.

- Men det her er det eneste egentlige løb, jeg laver, fortæller Fernando Corvalan søndag ved middagstid på pladsen ved badestedet på sydsiden af Nors Sø - mens de første af 500 deltagere i løbet Pronghorn Thy MTB Marathon 2017 er på vej i mål.

Det er fjerde gang, han og hustruen, Inge Søe, arrangerer løbet.

Sidste år var rekord med 600 deltagere.

I år kom der omkring 100 færre, som stillede op til nogle timers strabadser på en af de to ruter: 40 eller 70 kilometer ad stier og hjulspor ad plantagerne i Vilsbøl, Tvorup og Vandet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst