Chok og vrede over lukning

Kunderne i LokalBrugsen på Refsvej i Thisted forstår ikke butikken skal lukke

Niels Hansen
Kunderne er vrede over, at COOP nu vælger at lukke LokalBrugsen på Refsvej og de håber, at der genopstår en eller anden form for dagligvarebutik. Mange bruger den som deres primære indkøbsmulighed og fortæller, at de lægger mange penge i butikken hver måned.Foto: Peter Mørk
Thisted 18. maj 2018 12:17 - Opdateret 18. maj 2018 13:23

THISTED: Kunderne i LokalBrugsen på Refsvej i Thisted, forstår ikke, at det er nødvendigt at lukke butikken, som har en stor fast kundekreds fra de nærliggende boliger:

- Hvad skal alle de ældre, som er gangbesværede, gøre, fortæller Inger-Marie Breum, der lige nu selv bruger en rollator.

Hun var meget direkte på spørgsmålet om hendes syn på lukningen 30. juni:

- Det er ad helvede til.

Hun og flere af de lokale er berørte og overraskede over meldingen fra COOP, men de håber også, at der kommer en anden butik:

- Jeg håber, at Ole følger med, siger Jan Christensen, der bor lige over for butikken, om uddeleren, Ole Pedersen.

Kunderne roser ham for den måde, han driver butikken på, og at han er klar til at give mennesker med særlige behov en arbejdsplads i butikken.

Sammenholdet i området er stærkt og derfor tænker de fleste på, at det bliver svært for mange at skulle ned ad bakken til byen for at finde en dagligvarebutik.

- Det bliver ikke nemt for nogle at skulle gå så langt, siger Mike Dittmann, som også bor i en lejlighed over for butikken.

Uddeleren er selv på ferie og personalet ønsker ikke at sige noget.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...