Choko-chok-chok

dessert

Det skal du bruge (4 personer) 4 dejlige blommer 1 dl ahornsirup 1 dl mørk balsamico 200 g god kvalitet hvid chokolade 200 g usaltet smør 200 g sukker 4 æg 2 spk mel Sådan gør du Blommerne halveres og stenen fjernes. Kog en lage af balsamico, sirup samt 1 dl vand. Det skal koge i ca. 5 minutter, før blommerne tilsættes. Herefter koges det forsigtigt i ca. 5 minutter yderligere og de stilles til afkøling. Hvis lagen er for tynd, kan der jævnes med en smule kartoffelmel. Chokoladen og smørret i tern smeltes forsigtig i en skål i vandbad. Pisk sukkeret i og tilsæt æggeblommerne en efter en skiftevis med en skefuld mel. Til sidst vendes de stiftpiskede hvider forsigtigt i. Dejen kommes i en smurt, sukkerstrøet rund bageform og bages ved 130 grader i ca. 20-25 minutter. Dejen skal stadig være lidt blød/flydende i midten når kagen tages ud. Når begge dele er kolde, anrettes efter behag.