Chokolenten kom godt fra start

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var mylder helt fra åbningen i Chokolenten. Foto: Carsten Hougaard

Af Carsten Hougaard.

Allerede fra morgenen myldrede det ind med folk medbringende blomster og gaver i anledning af åbningen af Alice Bisgaards nye butik, Chokolenten, i Hanstholm Center.

Chokolenten er den første butik, der forhandler Alice Bisgaards egen nye serie af produkter fra Thy og Nationalparken, der går under navnet THYA. For skønt Chokolenten også forhandler chokolade og flødeboller, så adskiller den sig fra Chokoladekurven i Thisted, som Alice Bisgaard solgte tidligere på året.

- Vi forhandler Chololadekurvens chokolader m.m.. Men THYA-produkterne producerer vi selv, og vi skaffer selv råvarerne til produkterne såsom sennep eller marmelade, safte eller sirup. Råvarerne har det til fælles, at de er her fra egnen, siger hun.

Hendes datter Tinna har taget et års orlov fra søværnet for at bemande butikken, mens Alice Bisgaard vil arbejde på at få stablet et forhandlernet af THYA-produkterne på benene.

- Produkterne skal kun være at finde i specialbutikkerne rundt omkring. Det skal ikke være en massevare, der kan købes alle steder. Så går eksklusiviteten fløjten, siger Alice Bisgaard.

På åbningsdagen var der smagsprøver på produkterne.

Og går man med en tilstoppet næse, så kan peberrodssenneppen anbefales ...

Butikken er indrettet i en tidligere blomsterbutik. Og blomster er også noget, der forhandles hos Chokolenten.

- Vi kommer til at have mange planter, primært sukkulenter. Men ikke afskårne blomster. Derimod også vin, kaffe, te, is, gaveæsker og gavekurve, fortæller hun.

Også en kaffebar indrettes med alle de gode kopper kaffe, man kan få på en kaffebar. Kaffen kan nydes ved borde udenfor, og man kan også få is, milkshakes og smoothies - hvis man har lyst til det. Butikken er tænkt som et smagfuldt pitstop, og et mødested, når man skal hygge om sig selv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.