Chresten vinder X Factor

25-årige Chresten Falck Damborg røg helt til tops i dette års X Factor

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Thomas Blachman, Ida Corr og Anne Linnet, og Chresten

HERNING: Fredag aften blev vinderen af dette års X Factor fundet, og det var Chresten Falck Damborg fra Bækmarksbro, der løb med sejren i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor showet blev afholdt.

Han er dermed den sjette i rækken af danske sangtalenter, der har vundet en pladekontrakt i konkurrencen.

I finalen var Chresten oppe mod Karoline og gruppen Wasteland.

De tre finalister skulle hver synge to sange, før feltet blev skåret ned til to deltagere.

Chresten havde valgt at synge et Nirvana-cover af sangen ”Where Did You Sleep Last Night”.

Han fik fornemt besøg på scenen af sangerinden Marie Key, som han sang ”Uden Forsvar” med og Rasmus Walter, der optrådte sammen med X Factor-finalisten på nummeret ”Endeløst”.

15-årige Karoline sang ”Glass” af den danske sangerinde Mø, og så var den unge talentspire på scenen med både Nabiha og Burhan G. De sang sammen Nabihas nye single ”Ask Yourself” og Burhan G’s ”Din For Evigt”.

Gruppen Wasteland sang Shaka Loveless’ ”Ikke Mere Tid”, og så var de på scenen i Jyske Bank Boxen med Panamah og Mads Langer. Sammen med sangerinden Amalie fra Panamah sang de hittet ”Børn Af Natten” og med Mads Langer hans nye hit ”Elephant”.

Men da seerne havde stemt første gang, måtte gruppen Wasteland forlade programmet. Og så stod finalen mellem Chresten og Karoline.

De optrådte begge med deres bud på en vindersingle, men seerne stemte altså Chresten helt til tops med sangen ”Let Go”, der således bliver hans første single.

DR har allerede annonceret, at sangkonkurrencen bliver afholdt igen næste år.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.