Chris Anker udgår af Giroen med hjernerystelse

Chris Anker Sørensen har måttet opgive at fuldføre Giro d'Italia efter gårsdagens styrt.

Chris Anker Sørensen stiller ikke til start på dagens enkeltstart i Giro d'Italia. Danskeren har sammen med sit hold Tinkoff-Saxo, besluttet sig for at stå af cyklen og forlade løbet.

Det sker efter onsdagens 11. etape, hvor bjerggeden fra Hammel røg af cyklen.

Han slog både håndleddet og hovedet i faldet, men fuldførte dog etapen trods smerterne, der dog blev værre. Senere konstaterede man en mild hjernerystelse hos danskeren.

- Chris havde en lille smule hovedpine aftenen efter etapen. Lægen holdt øje med ham i løbet af natten, og selv om han reagerede fint, så sov han ikke særligt godt, skriver Tinkoff-Saxo i en pressemeddelelse.

Chris Anker Sørensen fortalte selv efter etapen til TV2, at han godt var klar over, at han havde fået et ordentligt gik i nødden.

- Jeg har det ikke helt super. Jeg røg ned og slog mig ad helvede til efter 70 kilometer af etapen. Jeg har 20 kilometer af etapen, som jeg slet ikke kan huske, fordi jeg var lidt besvimet, sagde han til tv-stationen.

Planen er, at Chris Anker Sørensen bliver hos holdet indtil fredag, hvorefter han rejser hjem. Efter tre dages restitution må han begynde at træne igen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst

Mest læste