Chris Brown fik tæsk på natklub

Sangeren Chris Brown bliver endnu en gang sat i forbindelse med en voldssag, men denne gang fik han selv tæv.

Chris Brown fik tæsk på natklub

Sangeren Chris Brown, der blandt andet er kendt for at have givet sin ekskæreste Rihanna tæv, blev selv offer for slag på en natklub i New York tidligt torsdag morgen, da rapperen Drake var på vejen ud af klubben.

Flere sladdermedier i USA spekulerer i, at det skulle være kommet til håndgemæng mellem de to stjerner, der begge har haft forhold til Barbados-skønheden Rihanna.

- Chris, Karrueche (Browns kæreste) og venner var ofre for et brutalt angreb i aftes på klubben WIP. Chris og hans følge samarbejder med myndighederne, der undersøger sagen nærmere, siger Browns talsmand, Jeff Raymond.

Drakes talskvinde, Allison Elbl Striegel, slår fast, at den 25-årige canadier ikke har deltaget i "nogen form for forseelser overhovedet".

- Han var på vej ud af klubben, da skænderiet begyndte. Han deltog ikke i aktiviteter, der forårsagede personskader eller materielle skader, lyder det fra talskvinden.

I alt kom otte personer til skade i tumulten på klubben. Både mænd og kvinder havde rifter, blå mærker og andre skader. Alle otte er blevet behandlet på hospitalet, men er udskrevet igen, lyder det fra politiet.

En talsmand for politiet i New York vil ikke bekræfte om Brown, der har vundet en Grammy for sit album "F.A.M.E.," eller Drake, der blandt andet står bag hittet "Take Care," var involverede i voldssagen.

23-årige Brown har tidligere erkendt sig skyldig i at have slået sin ekskæreste Rihanna i 2009. Han blev idømt en betinget dom på fem år.

Brown har lagde i første omgang et billede Twitter, der viser et sår på hagen, som han skulle have pådraget sig på natklubben. Han valgte efterfølgende at slette det igen, men da var det allerede nået ud i sladderpressen.

Se billedet her: http://perezhilton.com/2012-06-14-chris-brown-drake-wounded-fight-over-rihanna/? from=top-headline

/ritzau/Reuters