Christian Eriksen: Skal nok komme i form

Christian Eriksen regner med at ramme topformen ved EM efter kritik fra landstræneren.

Christian Eriksen: Skal nok komme i form

Fodboldlandstræner Morten Olsen var ikke fornøjet med Christian Eriksens spil i 1-3-nederlaget til Brasilien i sidste weekends EM-test, men Ajax-stjernen regner med at være i topform til EM senere på måneden.

- Selvfølgelig skal der bygges noget på, og det er vi i gang med. Der skal noget eksplosivitet ind, og hvis man kigger på træningen, er jeg på rette vej, siger Christian Eriksen.

Offensivspilleren har den seneste tid døjet med en lyskeskade. Han bliver ofte kritiseret for at svinge for meget i sit spil, hvilket Christian Eriksen også selv erkender.

- Jeg ved ikke hvorfor. Men jeg er stadig en ung spiller, der skal vænne sig til at være i alt det her. Jeg synes dog ikke, at det har svinget så meget på det seneste, siger han.

Christian Eriksen, der er den stille type både på og uden for banen, lover at vise noget andet frem ved EM.

- Det er rigtigt, at jeg mangler lidt temperament i mit spil, men det arbejder jeg på. Det er lidt forskelligt i forhold til, hvordan jeg er uden for banen. Det er blevet bedre, synes jeg, og jeg glæder mig til at vise frem, at jeg også kan blive sur engang imellem, siger han.

Første EM-kamp for Danmark er 9. juni mod Holland. Lørdag gælder det i første omgang Australien i den sidste EM-test i Parken.

/ritzau/