Christian Eriksen: Vi er tættere på Champions League

Christian Eriksen nyder Tottenhams offensive spil og succes i øjeblikket inden mødet med Arsenal i ligaen.

Christian Eriksen og Tottenham løber søndag ind på Emirates Stadium i London til opgøret mod rivalerne fra Arsenal.

Det sker som ubesejret i ti kampe i træk i Premier League, hvor Tottenham kun har tabt ét opgør i denne sæson - rundens første ude mod Manchester United.

Siden Christian Eriksen kom til Tottenham i 2013 har målet været at ende blandt de fire bedste i Premier League, som kvalificerer sig til Champions League, og efterhånden synes danskeren, at Tottenham er ved at være der.

- Vi kommer tættere og tættere på hele tiden. Vi har løsningerne, idéerne nu, og vi har spillerne til det, så forhåbentlig kan vi fortsætte, som vi gør i øjeblikket, siger Christian Eriksen i en snak med Sky Sports.

Danskeren har en central rolle på Tottenhams mandskab, når der skal skabes chancer.

- Det er altid mere trygt at spille på hold, når man vinder mere, end man taber. Alle er glade for vores placering, og vi har vist, at vi har gode spillere og nyder at spille sammen, siger danskeren.

Ifølge Christian Eriksen er truppen begyndt at forstå manager Mauricio Pochettino, der er kendt for at forlange det yderste fysisk af sine spillere, og Eriksen befinder sig godt.

- Pochettino fandt en løsning på det, vi manglede, fordi vi var et meget ungt hold. Vi vil fremad, vi vil angribe og vi vil score mål. Det er rart at spille på sådan et hold, specielt når man er en offensiv spiller, siger Christian Eriksen.

Arsenal tager imod Tottenham i lokalopgøret klokken 17 søndag. Arsenal møder op med 1-5-nederlaget ude til Bayern München i Champions League, mens Tottenham i Europa League torsdag besejrede Anderlecht 2-1.

Arsenal har 25 point på andenpladsen i Premier League, mens Tottenham på sjettepladsen har 20 point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.