Christiane deler første babybillede af Constantin

Christiane Schaumburg-Müller har delt det første babybillede af sønnen Constantin, som hun har med L.O.C.

Christiane Margueritte Schaumburg-Müller. Foto: Scanpix/Nils Meilvang

Christiane Margueritte Schaumburg-Müller. Foto: Scanpix/Nils Meilvang

Det danske kendispar Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O'Connor, der er kendt under kunstnernavnet L.O.C., blev i slutningen af september forældre til en lille dreng.

Men det er ikke meget, offentligheden indtil videre har set til lille Constantin, som parret har valgt at kalde sønnen.

Søndag eftermiddag kunne den blonde iværksætter og tv-vært dog ikke længere dy sig for at lægge et billede på det sociale medie Instagram af sin lille søn.

- Efter en "lille" hjemlig diskussion om retten til selv at vælge, når det engang bliver aktuelt, har jeg fået gennemtrumfet et lille kompromis, nemlig et billede af guldklumpen, der betyder alt, skriver Christiane Schaumburg-Müller til billedet af lille Constantin, der er iført hue og pakket godt ind i et tæppe.

Det er det første billede, tv-værten deler af sønnen, hvor man kan se hans ansigt og blå øjne.

- For selv om verdens mest vidunderlige lille Constantin selvfølgelig selv skal have lov til at bestemme, om han vil drukne de sociale medier i selfies om et årtis tid, så må han altså lige leve med at have en stolt mor, der en sjælden gang imellem ikke kan lade være med at vise sin smukke søn frem til hele verden, skriver den stolte mor desuden til billedet.

Det er ikke mange dage siden, at Christiane Schaumburg-Müller bekendtgjorde, at hun snart ville vise et billede af sønnen frem. Tv-værten har tidligere lagt et billede på Instagram, hvor hun sad sammen med lille Constantin, men dengang kunne man ikke se den lille purks ansigt.

Den 34-årige tv-vært annoncerede sin graviditet på Instagram under hashtagget "ja, vi er sammen igen" i maj måned til stor overraskelse for offentligheden. I sommeren 2015 bekendtgjorde powerparret nemlig, at de skulle skilles.

- Om ikke så længe skal Liam og jeg være forældre til en sund og rask dreng. Noget, som vi ikke kunne være mere lykkelige over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før, lød det fra den dengang vordende mor.

Se billedet af parrets lille purk her: https://www.instagram.com/p/BLWKPIVjEK9/?taken-by=christianesm

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.