Christiane og kærligheden: Sådan er en god date

Tv-værtinden Christiane Schaumburg-Müller mener, at god opdragelse og snak er grundstenen for perfekte dates.

Christiane og kærligheden: Sådan er en god date

Christiane Schaumburg-Müller, der i december blev hustru til rapperen Liam O'Connor, debuterer torsdag aften som værtinde på programmet "Det Store Datingshow".

Her får kærlighedslystne deltagere lov at vælge mellem forskellige bejlere for til sidst at udvælge én, som de kan tage med på en uges rejse.

For Christiane Schaumburg-Müller selv er en vellykket date en, der indebærer masser af snak.

- En god date er en date, hvor man har samtaleemner. Hvor man føler, at der var meget mere, man ikke nåede at tale om. Det handler ikke om udseende eller stedet, hvor man er. Det handler om, at man har talestrøm, der flyder gennem lokalet fra start til slut, siger hun til Ritzau.

Hvis hun skal pege på, hvad der er god stil og sexet på en date, så er god opdragelse et af nøgleordene.

- Det er godt at være galant og godt opdraget, og det gælder begge parter. Hvis man ikke kan lide maden, skal man ikke sidde og disse den helt vildt, man taler ikke i telefon og man sidder ikke og sms'er. Man skal heller ikke tage ting for givet - for eksempel at han betaler, siger hun.

Hvordan en god date ender, ved den blonde tv-vært også godt.

- Jeg vil sige, at den ender med, at man ikke føler, at den er afsluttet. Derfor er det også godt, hvis der er en bagkant på en date, så man har en grund til at mødes igen.

Der er dog nogle samtaleemner, man godt må droppe, når man mødes med nogen første gang.

- Vi havde en deltager i programmet, der talte helt vildt meget om sin ekskæreste. Og det er ikke det smarteste, med mindre at der en en historie i det, der har ændret dit liv. Ellers er det bare virkelig mærkeligt, og så synes jeg nok slet ikke, man er klar til at gå på date.

Et godt råd, hvis man skal på date, kan være, allerede inden man mødes at tænke over, hvad man kan tale om. Så undgår man de pinlige pauser.

- Nu går jeg jo ikke på dates med fremmede, men har jeg en frokostaftale med én vedrørende noget arbejdsrelateret, så tænker jeg inden over, hvad vi kan have til fælles og kan snakke om, fortæller tv-værtinden.

"Det Store Datingshow" har premiere torsdag den 2. maj klokken 20.00 på Kanal 5.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.