Christina Ørskov protektor for Sundhed & Trivsel

Christina Ørskov fra Orskov Yard er startet som protektor for Foreningen Sundhed og Trivsel i Kattegat Siloen.

Christina Ørskov (th) vil som protektor for Kirsten Kristensens forening, Sundhed & Trivsel, bane vej til de maritime virksomheder på havnen.

Christina Ørskov (th) vil som protektor for Kirsten Kristensens forening, Sundhed & Trivsel, bane vej til de maritime virksomheder på havnen.

Hendes opgave bliver i første omgang at etablere kontakt til de maritime virksomheder på havnen og introducere dem for Sundhed og Trivsels tilbud til kræftramte. - For virksomhedsledere og ansatte kan det være svært at håndtere situationer, hvor medarbejdere eller deres pårørende bliver ramt af kræft. Nu får de et tilbud om hjælp og støtte lige her i nærområdet, siger Christina Ørskov. Mandearbejdspladser De maritime virksomheder er alle udpræget mandearbejdspladser, og her er der specielt brug for hjælp i den slags følsomme situationer, mener Christina Ørskov. - Piger har lettere ved at tale om følelser, så også derfor har jeg sagt ja til at være protektor for de maritime virksomheder, siger Christina Ørskov. Virksomhederne får tilbudt en pakkeløsning, der blandt andet indeholder mulighed for psykologsamataler, individuel træningsprogram i fitnesscentret, massage og så ikke mindst samværet med ligesindede. Få en medvandrer Kræftramte tilbydes også en såkaldt "medvandrer" hos Sundhed og Trivsel. - En medvandrer er en person, som har sagt ja til at stå til rådighed for en anden, som her og nu har brug for støtte og omsorg, forklarer Kirsten Kristensen, initiativtager til Sundhed og Trivsel. - Medvandreren kender til frygten, sorgen og afmagten i forbindelse med en alvorlig sygdom og kan hjælpe med dialog og erfaring, siger Kirsten Kristensen. Ernæringsrådgiver Til juni er hun i øvrigt færdiguddannet som ernæringsrådgiver med henblik på at kunne kostvejlede kræftramte og overvægtige. På længere sigt vil Christina Ørskov også kontakte andre virksomheder, men i første omgang er protektorens målgruppe de maritime virksomheder på Frederikshavn Havn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nordjyske sygehuse skal finde 250 millioner kroner i år: Her kan det gå ud over patienters sikkerhed
Luk