København

Christopher: Vil gå langt for et godt show

Lørdag debuterer Christopher som vært ved Danish Music Awards, og han er klar til at skraldgrine på tv

Arkivfoto: Grete Dahl

Arkivfoto: Grete Dahl

KØBENHAVN:Han er vant til at stå på en scene, men alligevel bliver det en helt ny oplevelse, når sangeren Christopher lørdag aften går på gulvet i Forum, hvor årets Danish Music Awards bliver afholdt.

Her bliver det nemlig i rollen som vært - en opgave, han skal løse sammen med den rutinerede Natholdet-styrmand Anders Breinholdt.

- Det er mega fedt at have fået det tilbud, og jeg var slet ikke i tvivl, da jeg blev spurgt. Det er jo årets musikfest og et show, jeg er vokset op med at se. Det er en kæmpe udfordring, og sådan en er jeg altid klar på, siger Christopher.

Han er i fuld gang med at forberede sig på showet, der sendes live på TV2.

- Vi har været i gang med at skrive manus de seneste tre uger, og der har jeg været med inde over hele vejen sammen med Anders (Breinholdt, red.) og to tilrettelæggere.

- Det har været vigtigt for mig, også for at det kommer til at virke naturligt og for, at det bliver sjovt. Det er ikke særlig fedt at fyre jokes af, som andre har skrevet, det virker langt bedre, når det er noget, man selv synes er sjovt, forklarer Christopher, der er kendt for hits som ”Told You So”, ”CPH Girls” og ”Tulips”.

Ikke bange for at tage chancer

Sangeren, der har haft svært ved at holde masken under optagelserne til de små teaser-trailere, der har gjort danskerne opmærksom på programmet, lover, at det nok skal blive sjovt på scenen.

- Jeg vil fandme gå langt for et godt show, og jeg er heller ikke bange for at tage chancer. De bedste værter, det er dem, der ikke er bange for at stikke til folk og prøve nogle grænser af. Og ofte er det jo det improviserede, der gør det rigtig sjovt, siger Christopher, der selv er lidt af en grinebider.

Det får lov at komme til udtryk på scenen.

- Jeg tror bare, at jeg skal være mig selv, og den helt ægte Christopher, han er jo sådan en, der bare flækker af grin, når noget er sjovt.

Masser at bidrage med

- Jeg er ikke bange for selv at komme til at grine undervejs. Noget af det, jeg synes er rigtig sjovt ved amerikanske talkshows som for eksempel Jimmy Fallon, det er når han ikke selv kan holde masken og bare flækker af grin, siger Christopher.

Selvom det er Anders Breinholdt, der er den rutinerede vært af de to, så føler Christopher selv, at han har masser at bidrage med.

- Jeg har jo stået på en scene mindst lige så mange gange, som han har, men ikke indenfor det her, så det bliver helt klart ham, der giver mig ro på. Og hvis vi skal til at padle, så er det nok ham, der kommer til at sidde ved roret, siger han og griner.

- Men jeg tror, at jeg kan bringe en ny form for pingpong ind i det, jeg synes, det er fedt, det der med at være to. Der er en god kemi, og jeg tror, der kan opstå nogle rigtig fede momenter, siger sangeren.

Danish Music Awards sendes lørdag aften klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.