Teater

Cirkusrevyen går om bord

Udefra kunne det ligne en pirataktion, men det var det ikke. Lisbet Dahl og co. kaster los til premieren på den 23. Aalborg-udgave af satire-klassikeren.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jamen, det er bare mig: Den mest erfarne på holdet, Ulf Pilgaard, spiller med i Cirkusrevyen for 29. gang.

Henrik Lykkegaard cyklede fra Århus til Aalborg i et stræk fra den tidlige morgenstund.. Han kæmpede sig nordpå og nåede frem i tide til præsentationen af skuespillerne bag dette års Cirkusrevy. - Jeg havde medvind, bemærkede Henrik Lykkegaard, der steg på racercyklen i København. Aalborg kan fortsat prale af at være det eneste spillested for revyernes revy uden for Dyrehavsbakken, og den lokale mentor og arrangør, direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center, Ernst Trillingsgaard, havde sørget for sejlads af revyholdet over Limfjorden fra Aalborg til Nørresundby, hvor det stolte skib Loa ventede med et større opbud af østers fra Trillingsgaards hjemegn tilsat andet godt fra havet af lokalt ophav. - Jeg byttede østers for fire øl, og sådan en handel er og jo lige mig. To underskønne havfruer alias Emilie Haagerup og Dorte Gjerrild fra Aalborg Dance Center dukkede op fra dybet med endnu flere østers, duoen Rudi-Ib leverede sømandssange, og Henrik Lykkegaard kastede sig som i Cirkusrevyen ud i en parodi på den næsten nye generalsekretær for Nato, Anders Fogh Rasmussen. - Man må sige, at jeg er kommet tættere på mit sommerhus i Frankrig, men Anne-Mette ser jeg ikke meget til. Hun danser jo med ham der frisøren, hvad er det nu, han hedder. På opfordring to han dog en cha-cha-cha på dækket sammen med generalsekretærfruen i skikkelse af instruktør Lisbet Dahl, der på alle måder slår takten an. - Nej, jeg kan ikke danse. Man kan bare ikke se det på scenen, hvor jeg jo er sminket, lød det fra Lykkegaard/Rasmussen. Den mest erfarne i truppen, Ulf Pilgaard, rager i mere end en forstand op i revyernes verden, spiller cirkusrevy for 29. år i træk, og fejrer en af sine største succeser i den sammenhæng med sin anmelderroste bakke-snagvendt parodi på Københavns tidligere politidirektør, Hanne Bech Hansen. - De seneste fem år har jeg oplevet en cirkusrevy i klar fremgang, og det er som om, vi topper i år. Ditte Hansen tager sig kærligt af den afgående overborgmester i København, Ritt Bjerregaard, og bemærker, at en nordjyde afløser Bjerregaard som kandidat ved det kommende kommunalvalg. - Hvad er det nu, han hedder... nå ja Frank et eller andet. Frankie boy. Jeg har set ham cykle forbi et par gange. Lisbet Dahl instruerer for 19. år i træk. - Jeg kan lide at se folk le. Det er det, der driver mig år efter år, og vi vender med garanti tilbage næste år. Også til Aalborg.