Cirkusrevyen må undvære Ulf Pilgaard resten af sæsonen

Sygdom tvinger den 77-årige Pilgaard fra Cirkusrevyen. Han afløses af Henrik Kofoed og Niels Olsen.

Ulf Pilgaard, som her ses med Lisbet Dahl, må opgive at være med i resten af sæsonen i Cirkusrevyen. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Ulf Pilgaard, som her ses med Lisbet Dahl, må opgive at være med i resten af sæsonen i Cirkusrevyen. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Efter nogle uger tilbage på scenen i Cirkusrevyen må Ulf Pilgaard melde fra resten af sæsonens forestillinger.

Efter to forestillinger lørdag blev han utilpas. Ifølge Cirkusrevyen er Ulf Pilgaard frisk igen, men han skal igennem nogle ekstra lægeundersøgelser.

- Det er helt vildt ærgerligt, at vi må undvære Ulf. Men i den kommende tid skal han gennem nogle lægetjek og test, og det vil vi gerne give ham fred og ro til, fortæller instruktør Lisbet Dahl.

Henrik Koefoed, der også trådte til under Ulf Pilgaards sygeperiode i juli, træder til på Dyrehavsbakken til og med den 31. august.

I Aalborg bliver det Niels Olsen, der overtager Ulf Pilgaards numre, når Cirkusrevyen spiller i Aalborg Kongres & Kulturcenter fra den 5.-9. september.

- Vi er utrolig glade for, at så professionelle kræfter som Henrik Koefoed og Niels Olsen, kan hjælpe os resten af sæsonen. Publikum kan derfor trygt glæde sig til nogle forrygende forestillinger – også her i slutningen af sæsonen, fortæller Cirkusrevyens direktør, Torben "Træsko" Pedersen. Ulf Pilgaard er som allerede annonceret på plakaten igen til Cirkusrevyen 2019. Han ser frem til sin 39. sæson i Cirkusrevyen, og hele revyholdet glæder sig til, at Ulf kommer stærkt tilbage til næste år.

77-årige Pilgaard blev sygemeldt, efter at han midt i juli følte sig træt efter en forestilling.

Til BT har Ulf Pilgaard fortalt, at han lider af et mavesår, som er under behandling. Såret er formentlig udløst af noget smertestillende medicin, som har givet bivirkninger på grund af noget blodfortyndende medicin, som Pilgaard får.

Det blodfortyndende medicin skyldes, at Pilgaard tilbage i 1995 fik en kunstig hjerteklap.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.