City laver lang aftale med anfører

Vincent Kompany har underskrevet en seksårig kontrakt med de engelske mestre fra Manchester City.

City laver lang aftale med anfører

Det bliver formentlig den belgiske forsvarsspiller Vincent Kompany, som i mange år frem kommer til at bære anførerbindet for Manchester City.

Anføreren har nemlig skrevet under på en ny, seksårig kontrakt med de regerende engelske mestre, som altså binder ham til klubben frem til 2018.

- Som et projekt er Manchester City ikke bare et projekt for ejerne eller de ansatte i klubben. Det er også mit projekt, siger Kompany til klubbens hjemmeside.

- Jeg har været her siden starten, og jeg har set klubben ændre sig fundamentalt. Jeg har en fornemmelse af, at jeg også har bidraget til den udvikling. Det er dejligt at vide, at jeg kan blive i City i seks år mere, fortsætter spilleren.

Kompany kom til klubben fra Hamburger SV i 2008, og han var i den seneste sæson en vigtig brik på det City-hold, der vandt Premier League for første gang i 44 år.

Men belgieren er slet ikke færdig med at vinde endnu.

- Jeg kan godt lide de personligheder, vi har på vores hold. Jeg kan lide udfordringerne foran os. Nu er det tid til at opbygge en vinderkultur, siger Kompany og fortæller om tjansen som anfører på et hold med stakkevis af stjerner.

- Jeg har aldrig benægtet, at det nogle gange er det sværeste hold i ligaen at være anfører for. Men, som jeg har sagt, så kan jeg godt lide ansvar og udfordringer, lyder det fra Kompany.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.