City må måske se bort fra Agüero i to måneder

Manchester Citys stjerne kan risikere at misse Champions League-bragene mod Barcelona.

City må måske se bort fra Agüero i to måneder

Manchester City skal sandsynligvis undvære sin stjerneangriber Sergio Agüero i længere tid end først beregnet.

Den argentinske landsholdsspiller måtte lørdag humpe skadet fra banen i Citys vilde 6-3-sejr over Arsenal. Og de første prognoser lød på en måneds pause til Agüero.

Men skaden er angiveligt værre end først antaget. I forbindelse med Manchester Citys 3-1-sejr i Liga Cuppen over Leicester tirsdag afslørede Citys chilenske manager, Manuel Pellegrini, at Agüero kan være ude i op til to måneder.

- Lægen har sagt, at der minimum skal en måned til, men det kan også vare otte uger, før han er klar. Vi må se. Jeg ved ikke, hvor mange uger der vil gå, men det er minimum en måned, siger Pellegrini til Sky Sport.

Agüeros skade er næsten et studie i dårlig timing. Manchester City, der ligger tre point bag duksene fra Arsenal, tager nu hul på det kompakte Premier League-juleprogram, hvor fårene traditionelt set skilles fra bukkene i ligaen.

Og hvis Agüero ender med at skulle kigge på i otte uger, vil han være yderst tvivlsom til Citys første Champions League-1/8-finale nogensinde. Her møder briterne Barcelona over to opgør. Den første kamp spilles den 18. eller 19. februar.

Sergio Agüero er Manchester Citys suveræne topscorer i denne sæson. Argentineren har scoret 13 gange i 15 Premier League-kampe. Og i Champions League har han nettet seks gange i fem opgør.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.