Citybois: X Factor gør det let at lave damer

De to kække drenge fra X Factor-gruppen Citybois har ingen skrupler over at bruge deres nye kendthed til at score piger.

Der er charme og selvtillid i rigelige mængder, når de to teenagedrenge fra X Factor-gruppen Citybois optræder på landsdækkende tv.

Hvis Anthon på 16 og Thor på 15 selv skal sige det, har de ret nemt ved at tiltrække sig opmærksomhed fra det modsatte køn. Og drengenes pigetække er kun blevet bedre, efter de sammen er begyndt at føre sig frem på tv.

- Der er klart nogle piger, der er lidt vildere med os, nu vi er med i X Factor. Piger, som vi overhovedet ikke kender, begynder lige pludselig at vise os rigtig meget opmærksomhed, fortæller Thor.

- Det er altid nemmere at score, når man er i tv. Og så kan piger jo godt lide, når man synger, indskyder Anthon, der tidligere har optrådt på tv i DR Ultras serie "Pendlerkids".

Til drengenes første audition foran X Factor-dommerne proklamerede Anthon og Thor, at de først og fremmest brugte deres sang til at gå på "damejagt".

En udtalelse, der startede som en intern joke i drengenes vennekreds og endte med at blive lidt af en trend.

- Det blev pludseligt ekstremt populært at skrive hashtag "damejagt", fortæller Anton.

- Folk er også begyndt at råbe damejagt efter os, når de ser os på gaden, supplerer Thor begejstret.

Et andet fænomen, som de to drenge har taget med sig fra deres hverdag i Gentofte og ind i X Factors tv-univers, er begrebet "bromance".

Begrebet, der er en sammentrækning af de to engelske ord "brother" og "romance", betyder, at vise sine venner kærlighed på en måde, der godt kan minde lidt om en flirt eller romance.

- Vores venner betyder alt for os - Vi opfatter dem som vores "brødre", siger Thor og fortsætter.

- I gamle dage blev man kaldt for bøsse, hvis man viste sine venner kærlighed, men nu er folk ligeglade. Det er fedt. Det giver os ligesom en frihed, siger han.

Bromance behøver dog ikke at begrænse sig til kun at omfatte ens nærmeste venner. Også Citybois' mentor Thomas Blachman får kærligheden at føle.

- Der er mange, der tror, Blachman bare er en sur karl, men han er faktisk det kærligste menneske, der findes, slår Anthon fast.

Citybois optræder live fredag kl. 20.00, når DR1 sender denne sæsons første X Factor-liveshow.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden