Claudio Bravos mesterværk sender Chile i Confed-finale

Chiles målmand reddede tre portugisiske straffespark i semifinalen i Confederations Cup.

Claudio Bravo er dagens mand i Chile og omegn, efter at chilenerne slog Portugal i Confederations Cup-semifinalen onsdag aften.

Manchester Citys keeper reddede tre portugisiske forsøg ud af tre, da afgørelsen skulle findes fra 11-meter-pletten, og så vandt Chile straffekonkurrencen med de usædvanlige cifre 3-0.

Det var Ricardo Quaresma, João Moutinho og Nani, der måtte se deres spark prelle af på Bravos næver. Nu må Portugal nøjes med at spille om bronze på søndag.

Selv om de 120 minutters fodbold endte uden scoringer, var det en voldsomt livlig kamp med en stribe målchancer i begge ender.

Publikum fik et forvarsel om, hvad der var i vente, da begge hold brændte en friløber inden for de første syv minutter, og spændingen varede ved helt til forlængelsens sidste minutter.

To minutter før slut var chilenerne decideret uheldige, da Arturo Vidal tævede bolden på stolpen, hvorefter Martin Rodriguez sendte riposten på overliggeren.

Men da afgørelsen skulle findes på straffespark, var chilenerne både heldige og dygtige og bliver belønnet med en plads i søndagens finale.

Her venter enten Mexico eller Tyskland. De to lande møder hinanden i den anden semifinale torsdag aften.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.