Aalborg

Claus Gaihede skal træne Chang

Pause bliver ikke til noget alligevel - ny mand i spidsen for nyoprykkerne

Claus Gaihede står i spidsen for Chang fra 1. januar 2016.

Claus Gaihede står i spidsen for Chang fra 1. januar 2016.

AALBORG:Idrætsklubben Chang, der netop rykket op i i Jyllandsserien, har ansat Claus Gaihede som træner fra 1. januar 2016. Det er sportschef Jesper Hjorth meget tilfreds med.

- Det er med en vis stolthed, at det lykkes at indgå en aftale med Claus Gaihede. Vi har fået en træner, som kender klubben gennem en årrække, ligesom han også har været træner i en del andre klubber samt ikke mindst er velrespekteret i DBU-regi, siger Jesper Hjorth.

Claus Gaihede var ansat i Chang i halvfemserne. Senere gik turen til B52, Løgstør og derefter blev det til fire år som træner for AaBs Danmarksseriehold fra 2001-04. I tre år fra 2005-07 var Claus Gaihede U15-træner i AaB, og han var med til at udklække talenter og senere førsteholds-/landsholdspillere, som Kasper Kusk, Jacob Ahlmann, Nicklas Helenius og Mathias Wichmann, hvilket førte til en fuldtids DBU-ansættelse. Senest har Claus Gaihede arbejdet i skoleregi og havde tænkt sig at holde pause fra trænerjobbet.

- Men udfordringen i Chang med dette unge og talentfulde nyoprykkede mandskab, kunne jeg simpelthen ikke modstå, siger Claus Gaihede, der i øvrigt startede i klubben, som ungdomstræner allerede som ”blot” 13-årig.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.