EMNER

Claus Hjort: Slut med bilagssager

Nu kommer ikke flere sager, der belaster Lars Løkke Rasmussen, påstår Claus Hjort Frederiksen

Der kommer ikke flere bilagssager, siger Claus Hjort Frederiksen. Foto: Scanpix

Der kommer ikke flere bilagssager, siger Claus Hjort Frederiksen. Foto: Scanpix

DANMARK:Der kommer ikke flere bilagssager, der kan belaste Venstres formand og statsministerkandidat Lars Løkke Rasmussen.

Sådan lyder det skråsikkert fra Mr. Venstre, Claus Hjort Frederiksen, skriver Frederiksborg Amts Avis, fredag.

- Vi har haft en folkevalgt revisor til at se alle bilag igennem, siden Lars Løkke Rasmussen blev formand for Venstre. Han har intet fundet. Samtidig har vi lavet vores procedurer om i partiet, så den beklagelige sag om tøjkøb ikke vil kunne gentage sig, siger Claus Hjort Frederiksen, der fortsætter:

- Jeg synes også, at 152.000 kroner kan virke som et lige lovligt stort beløb til tøjkøb, og jeg kan godt forstå, at det kan vække forargelse ude i partiforeningerne, der har en presset økonomi, og hvor man selv betaler for en kop kaffe. Men vi har et valgkampsbudget på 30 millioner kroner, og heraf brugte Venstre 50.000 kroner på tøj til Lars Løkke Rasmussen. Han skulle optræde i reklamer, på plakater, brochurer og i tv og aviser. Og der var et ønske om, at han skulle tage sig ordentligt ud.

Bakker altid formanden op

Claus Hjort Frederiksen understreger, at han altid bakker den siddende formand op.

- Sådan er jeg opdraget. Så tager vi kampene internt. Det skete også på vores dramatiske møde i tirsdags. Her blev ikke lagt fingre imellem. Jeg synes, at det er en meget flot beslutning, at en enig hovedbestyrelse stod bag vores formandskab med Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen, siger Claus Hjort Frederiksen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.