Clausen besøger Trekanten

Multikunstneren kigger forbi med sit akademiske show

Erik Clausen er en mand med meninger og humor. Det demonstrer han til fulde til sit talkshow "Fra den ene hjernehalvdel til den anden" på Trekanten. Foto: Frederik Alken <i>Frederik Alken</i>

Erik Clausen er en mand med meninger og humor. Det demonstrer han til fulde til sit talkshow "Fra den ene hjernehalvdel til den anden" på Trekanten. Foto: Frederik Alken Frederik Alken

AALBORG:Multikunstneren Erik Clausen besøger nu kulturhuset Trekanten med sit akademiske show med humoristiske bivirkninger, som han selv kalder det.

Fra den ene hjernehalvdel til den anden er et show hvor Clausen helt solo tager aktuelle og lokale emner op, og anskuer tingene i et perspektiv man slet ikke er forberedt på.

Så der venter et par timer for fuld skrue med synspunkter” samlet op fra udkantskulturen og hentet op fra Clausens ukontrollable underbevidsthed.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Sindskolerne i Aalborg, hvis sag Erik Clausen altid har haft sympati for. Datoen på arrangementet er torsdag 12. februar kl. 19.30.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.