USA

Clooneys eks: Han erstattede børn med en gris

Enormt hængebugsvin blev Clooneys allerkæreste venskab

- Han behøvede ikke børn, Max var hans baby, siger Elizabeth Daily om George Clooney. Foto: Scanpix

- Han behøvede ikke børn, Max var hans baby, siger Elizabeth Daily om George Clooney. Foto: Scanpix

USA:Et af de underligste ejer/kæledyrsforhold i Hollywood fandt man i 18 år hos den ombejlede skuespiller George Clooney.

For mens de fleste nøjes med en hund eller kat, så valgte skuespilleren i 1988 at købe det et år gamle vietnamesiske hængebugsvin Max som en gave til skuespillerinden Kelly Brooks, som han var sammen med på tidspunktet.

Og ifølge Clooneys ekskæreste Elizabeth Daily var det ikke kun for hyggens skyld, at skuespilleren valgte at beholde Max. Den stadig større gris voksede nemlig direkte ind i Clooneys hjerte.

- Han behøvede ikke børn, Max var hans baby. Han elskede den gris som intet andet. Den var på størrelse med et bord, fuldstændig enorm, siger Elizabeth Daily til avisen The Sun ifølge Female First.

Ifølge ekskæresten var det ikke sjældent, at afholdte Max ”sneg” sig op i sengen til Clooney.

- De var så tætte, at det var ligesom far og søn. Da Max døde i 2006, var han helt oprevet. Nu, hvor der ikke længere er nogen Max, kan han måske mærke trangen til at blive forælder. Det ville være godt for ham, fortæller Elizabeth Daily.

George Clooneys forlovelse, der ellers hidtil mest af alt har været på rygtestadiet, er tilsyneladende blevet indirekte bekræftet. Det er den heldige kvinde Amal Alamuddins arbejdsplads, advokatkontoret Doughty Street Chambers, der i en pressemeddelelse lykønsker det forlovede par.

/Newspaq/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst