CNN anbefaler København som rejsemål i 2020

Steder i Jamaica, Zambia, Irland og Danmark er på listen over anbefalede rejsemål fra CNN Travel for 2020.

I 2018 var der 8,8 millioner overnatninger i København. Man forventer, at tallet næsten bliver fordoblet til 16 mio. overnatninger i 2030. (Arkivfoto)

I 2018 var der 8,8 millioner overnatninger i København. Man forventer, at tallet næsten bliver fordoblet til 16 mio. overnatninger i 2030. (Arkivfoto)

KØBENHAVN:Den danske hovedstad, København, er et af de steder, der skal besøges i 2020.

I hvert fald hvis det står til CNN Travel, der har anbefalet København og 19 andre destinationer på deres årlige liste med 20 rejsemål for det kommende år.

- København, der er kendt som den glade hovedstad i et af verdens lykkeligste lande, har længe været en kilde til fascination for rejsende, der er tiltrukket af byens cykelkultur, farverige købmandshuse, avancerede restauranter og "hygge"-ånd, skriver CNN Travel blandt andet i deres anbefaling.

Ud over København er 19 andre destinationer på listen. Det er blandt andet Estland, Washington D.C i USA, Jamaica og Galway i Irland.

Også Tivoli og Københavns nye skibakke på Refshaleøen bliver fremhævet i anbefalingen.

- Tivoli Gardens, verdens næstældste forlystelsespark, har ikke mistet sin ret og forbliver en top attraktion året rundt i alle aldre takket være dens storslåede haver, sø og legepladser.

- Gå heller ikke glip af, at du om vinteren kan teste den nye, kunstige ski- og snowboardhældning ved byens kraftværk Copenhill, skriver CNN Travel, der åbenbart ikke er klar over, at Copenhill kan benyttes hele året.

Det er ikke første gang, at København bliver udpeget som oplagt rejsemål af internationale medier og forlag.

Rejsebogsforlaget Lonely Planet udpegede i 2019 den danske hovedstad som verdens bedste by at rejse til på en liste med ti byer.

Det var blandt andet hovedstadens arkitektur, der blev fremhævet som nogle af grundene til at besøge byen i Lonely Planets anbefaling.

- København er fyldt med smuk, gammel arkitektur. Lige fra monumenter til Rosenborg Slot med de smukke haver til Rundetårn.

- Og så er der selvfølgelig også ikoniske Nyhavn, sagde redaktør Gemma Graham i en video efter offentliggørelsen i efteråret 2018.

Og i 2018 blev København kaldt verdens bedste badeby af CNN.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.