Cobain-note fundet 20 år efter hans død

20 år efter hans død er en håndskreven note fra Nirvana-forsangeren Kurt Cobain dukket op. I noten sviner han sin daværende kone til.

I 1994 skød Kurt Cobain sig selv i hovedet med et haglgevær. Og dermed sluttede livet for en af 1990'ernes største musikpersonligheder.

Men selv om det er 20 år siden, rockmusikeren begik selvmord, har politiet i Cobains hjemby, Seattle, nu fundet en håndskreven note af musikeren. De fandt noten i hans pung, og den er direkte henvendt til hans kone, Courtney Love.

Det skriver Reuters.

I noten gør Nirvana-sangeren grin med de traditionelle amerikanske ægteskabsløfter, mens han samtidig skriver en række grimme ting om konen.

Han kalder hende blandt andet en bebumset kælling, som stjæler hans penge, og som kan finde på at bruge dem på stoffer.

Notens hovedperson Courtney Love er stadig i live. Hun er 49 år gammel og guitarist og forsanger i bandet Hole. Hun og Cobain nåede at få et barn sammen, inden han døde. Frances Bean Cobain blev født i 1992, og er altså nu 21 år gammel.

Rocklegenden selv nåede kun at blive 27 år. Derfor er han medlem af den såkaldte "Club 27", som er for musikere, der døde som 27-årige. "Klubben" tæller blandt andre musikere som Jimi Hendrix, Janis Joplin og Amy Winehouse.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst