Coda di Rospo alle erbe

Havtaskehaler rullet i parmaskinke med friske krydderurter

Foto: Michael Bygballe Weekendmenu

Foto: Michael Bygballe Weekendmenu

Ingredienser 800 g havtaske 80-100 g parmaskinke (skiveskåret) 100 g svampe 2 dl fiskefond 1 dl fløde ½ bundt timian ½ bundt persille 1 lille løg 1 fed hvidløg lidt hvidvin smør Fremgangsmåde Havtaskefilet skæres ud i små tournedoser af ca. 100 g stykket. Herefter hakker man de to krydderurter fint og ruller havtasken i krydderurter, salt og peber. Havtaskerne brunes på en pande i olivenolie, indtil parmaskinken får et sprødt skind. På samme pande tilsættes svampe, hakket løg, hvidløg og smør. Når fisken er ristet mør, tilsættes hvidvin, og man lader det koge ind, til alkoholen er fordampet. Til slut hældes fiskefond og fløde i. Dette skal koges lidt, til saucen bliver tykkere.