Cold Hawaii og Waterz i samarbejde om World Cup-stævne

Friends of Cold Hawaii og Waterz slår pjalterne sammen for at udnytte Vestkystens muligheder som vandsportsturistattraktion

Klaus Færch Gjerrulff
Fra 17.-23. september i år skal Waterz stå for afviklingen af konkurrencen, når Friends of Cold Hawaiii er vært for World Cup-stævnet i Klitmøller. Arkivfoto: Bo Lehm
Windsurfing 13. februar 2019 11:49 - Opdateret 13. februar 2019 11:51

KLITMØLLER: De to største vandsportsområder i Danmark, Cold Hawaii i Thy og Waterz i Hvide Sande, slår nu surfbrætterne sammen. Formålet er at udnytte Vestkystens muligheder for at udvikle sig til en af Europas største turistområder for vandsport.

- Vi skal blandt andet samarbejde, når vi laver store events. Målet er at løfte vandsporten i Thisted og RIngkøbing-Skjern Kommuner både for dem, der bare dyrker det for sjov - altså bredden, men også når det kommer til eliten, fortæller Rasmus Fejerskov, der er formand for Friends of Cold Hawaii i Klitmøller, i en pressemeddelelse.

Samarbejdet er skudt i gang, og de to foreninger henter allerede nu ekspertise hos hinanden.

- Waterz skal stå for hele afviklingen af konkurrencerne samt kommunikationen under 2019 Cold Hawaii PWA World Cup´en til september, mens vores egen organisation står for den overordnede planlægning samt øvrige arrangementer i forbindelse med PWA´en i Klitmøller 17.-23. september, siger Rasmus Fejerskov.

Stævnet i Klitmøller følger lige efter Waterz Festival i Hvide Sande.

- Waterz afvikles fra 1.-17. september, hvor vi forventer over 1.000 starter i indtil videre fire forskellige overordnede konkurrencer. Så vi har hele systemet oppe at køre i forvejen, så et samarbejde giver rigtig god mening, konstaterede Katrine Kock Frandsen.

Både bestyrelsen Friends of Cold Hawaii og i Waterz forventer sig meget af det nye samarbejde.

- Vi er ikke på den måde konkurrenter, og jo mere fokus vi får på vandsport på hele Vestkysten, jo flere besøgende og turister trækker vi til Vestkysten. Det gavner os alle : lige fra sommerudlejere, restauranter, over købmænd, serviceerhverv, surfskoler og mange andre, siger Rasmus Fejerskov.

Og han bakkes op fra Ringkøbing-Skjern.

- Vi kan jo se, at den udvikling Cold Hawaii satte i gang i starten af 90´erne nu er ved at brede sig til vores område. Og det er klart, at vi selvfølgelig vil trække på de gode folk i Thy for at undgå at lave nogle af de samme fejl, de måske har været igennem, siger Katrine Kock Frandsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...