Colin Todd erkender problemer

Esbjerg har ikke vundet i seks kampe, og ifølge cheftræneren vil det hjælpe holdet at prøve at komme foran.

Bo Amstrup Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Bo Amstrup Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Lørdag måtte Esbjerg for sjette kamp i streg gå fra banen uden tre point, efter det blev til et nederlag i Horsens på 0-1 i Alka Superligaen.

Ifølge Esbjergs cheftræner, Colin Todd, har hans mandskab behov for at komme foran i en kamp.

- Vi har brug for at prøve at komme foran, for det fortjente vi. Spillerne viste en fantastisk karakter, for vi havde ikke fortjent at tabe. Vi havde ikke mange chancer, men der var muligheder for at score.

- Men det er den samme historie om igen, vi får ikke skabt os selv en lille smule livlinje, som en scoring kan give. Det mangler vi, og det har været problemet hele sæsonen.

- Drengene er skuffede, og det kan jeg godt forstå. De fik kritik efter kampen mod Nordsjælland, men i dag spillede de bedre mod en bedre modstander, siger en slukøret Colin Todd.

En af de skuffede spillere er Esbjergs vikarierende anfører Victor Pálsson.

- Vi kan ikke få den skide bold i nettet. Vi var klart bedre end dem i første halvleg, og vi kontrollerede kampen. Vi kom ind til pausen med en rigtig god følelse.

- Så kom vi ud, og vi var det bedste hold i anden halvleg, men vi kunne bare ikke score. Så scorede de på en dødbold, og det må ikke ske. Vi har været gode til at forsvare vores dødbolde, så det er rigtig skuffende, siger Victor Pálsson.

Ifølge islændingen er det særligt i offensiven, at det halter i den svære periode, som vestjyderne befinder sig i.

- Vi viser nogle rigtig gode ting, men vi får ikke de point, vi gerne vil have. Vi mangler kvalitet til at lave mål, og det har været et problem i længere tid. Vi skal bruge alt for mange chancer, siger Victor Palsson.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.