CompanYoung kåret som mest innovativ

Ung rekrutteringsvirksomhed Aalborgs kandidat i TagFat-konkurrencen

Egon Kjøller
Kåringen af årets innovative virksomhed i Aalborg fandt sted ved en morgenbriefing hos Aalborg Kommunes erhvervsafdeling med 700 deltagere.
Virksomhedsøkonomi 19. marts 2014 14:14

AALBORG: Kommunikations- og rekrutteringsvirksomheden CompanYoung, Aalborg, er kåret som Aalborg Kommunes mest innovative virksomhed, og går videre til den regionale konkurrence TagFat.

Siden den blev grundlagt af tre 18-årige studerende, Mads Bundgaard, Kevin Rebsdorf og Daniel Birkholm, i 2008, er Compan Young vokset til 25 medarbejdere. I motivationen fremhæver dommerkomiteen, hvordan det er lykkedes virksomheden at finde en niche i markedet og haft mod til at foretage en skarp afgrænsning af målgruppen.

Målgruppen er unge, der søger en trainee-plads eller et job - og virksomheder, der ønsker at rekruttere unge. Og midlet er blandt andet en forståelse af de nye, digitale medier.

Bag kåringen stod Aalborg Kommunes erhvervsafdeling - der onsdag skiftede navn til Business Aalborg.

Den regionale vinder af TagFat-konkurrencen kåres ved finalen 15. maj. De 11 kommunale vindere findes blandt flere hundrede nordjyske virksomheder med udgangspunkt i en spørgeskemaundersøgelse blandt medarbejdere og ledere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...