Forsikringsvirksomhed

Concordia skifter sportschef

Jan Steensen siger med udgangen af september farvel til stillingen som sportschef hos det nordjyske cykelhold Team Concordia Forsikring Himmerland. Ny sportschef bliver René Wenzel.

Jan Steensen - her under et træningsophold i Frankrig tidligere på året - stopper som sportschef for Team Concordia Forsikring Himmerland ved udgangen af september. 
Foto: Claus Søndberg

Jan Steensen - her under et træningsophold i Frankrig tidligere på året - stopper som sportschef for Team Concordia Forsikring Himmerland ved udgangen af september. Foto: Claus Søndberg

Jan Steensen fratræder ved udgangen af september stillingen som sportschef hos det nordjyske cykelhold Team Concordia Forsikring Himmerland. Jan Steensen udtaler i den forbindelse: - Der er såmænd ingen dramatik i det. Det har været sjovt at være med til at løfte holdet op sportsligt, så vi nu er et af Danmarks allerstærkeste cykelhold. Men det har også været et hårdt arbejde, som i perioder har slidt hårdt på mig. Så der er brug for friske kræfter. Der er mange ting, som er blevet udsat i mit bogforlag (Andrico) og i mit importfirma (SRM), som har brug for min arbejdskraft. Så de projekter kaster jeg mig over efter denne sæson, siger Jan Steensen. Bestyrelsen bag holdet har allerede ansat en ny sportschef pr. 1. oktober. Der er tale om den meget erfarne René Wenzel, der har bevæget sig i cykelsporten gennem en lang årrække. - Jeg glæder mig meget til at tage imod den udfordring, det er at tage et hold som Team Concordia Forsikring Himmerland til næste niveau. Det bliver ikke nemt, fordi det allerede er et hold i topklasse. Om skiftet på pladsen som sportschef udtaler manager Mogens Kristensen: - Jan Steensen gør naturligvis sæsonen færdig, hvorefter René Wenzel overtager roret. Det bliver dog René, der allerede nu overtager sammensætningen af holdet til sæson 2012. I René Wenzel får vi igen en meget erfaren og kompetent sportschef. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet, som vi har store forventninger tiil, siger Mogens Kristensen.