Contador glad for sin sæson

Spanieren lukkede året med gadeløb i Aalborg

Alberto Contador vinkede tirsdag farvel til denne sæson med deltagelse i gadeløbet i Aalborg. Foto: Claus Søndberg

Alberto Contador vinkede tirsdag farvel til denne sæson med deltagelse i gadeløbet i Aalborg. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Han var komme til Aalborg for at vinde et gadeløb i sin sidste start i denne sæson, men Alberto Contador måtte i stedet nøjes med at uddele en stor sejrskrammer til holdkammeraten Michael valgren, der vandt det meget velbesøgte Aalborg Mægleren Grand Prix.

Dermed kunne Alberto Contador tirsdag lave status over en sæson, der har budt på masser af hårdt cykelløb, men hvor målet om the Double ikke blev indfriet.

- Jeg har været glad for min sæson. Det er klart, at jeg gik efter at vinde både Giroen og Touren. Det lykkedes så ikke, men vi vidste også, at det ville blive rigtig svært. Jeg er meget glad for, at det lykkedes at vinde i Italien, men jeg kunne også mærke, at jeg havde brugt mange kræfter i det løb, og jeg var meget træt hen imod slutningen af Tour de France, siger Alberto Contador.

- Men det betyder også, at jeg ser meget frem til at komme endnu stærkere tilbage næste år, hvor jeg så vil satse 100 procent på Tour de France. Og så må vi se, hvor godt jeg kan klare det, når jeg dukker op i Frankrig og er lige så frisk som alle de andre, siger han med et skævt smil.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.