Contador: Mit forhold til Riis er glimrende

Alberto Contador er ikke med i Vueltaen, men slår fast, at hans forhold til Bjarne Riis er helt fint.

11. september 2013 16:58 - Opdateret 11. september 2013 17:00

Contador: Mit forhold til Riis er glimrende

Saxo-Tinkoffs spanske stjernerytter Alberto Contador afviser, at der skulle være knas i forholdet til holdchefen Bjarne Riis.

Medier har berettet om uro i Contador-lejren, fordi spanieren ikke er med i Vuelta a España og i stedet må nøjes med forskellige endagsløb som optakt til VM sidst i september, men det afviser Contador nu selv.

- Mit hold har aldrig givet mig ordre til at køre det ene eller det andet løb, jeg er fri. Jeg har et specielt forhold til Vueltaen, men det er lige så vigtigt, at nogle af rytterne, der ofrede sig selv i juli, nu får lov at køre deres egen chance, siger Contador til L'Equipe.

Derfor er det Nicolas Roche, der fører Saxo-Tinkoff-holdet an på de spanske landeveje, mens Contador, trods sin status som forsvarende vinder af løbet, må kigge på fra sidelinjen.

Men det betyder ikke, at der er uenighed på holdet, slår Contador fast.

- Mit forhold til Bjarne er glimrende, siger han.

I sidste uge var der rygter om, at Contador var et varmt navn som kommende topfigur på vennen Fernando Alonsos nye hold.

De rygter aflivede Bjarne Riis med henvisning til, at Contador har kontrakt med Saxo-Tinkoff frem til 2015.

Riis fremhævede også, at forholdet til holdets frontfigur er helt i orden.

- Mit forhold til Alberto er helt fint, og jeg kan kun sige, at jeg tror, at følelserne er gensidige. Jeg har stor respekt for Alberto både som rytter og person, og jeg tror fortsat på ham, sagde Bjarne Riis dengang til velonation.com.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...