Contador: Peter Sagan er en født vinder

Spanieren Alberto Contador ser frem til at køre på hold med Peter Sagan hos Tinkoff-Saxo.

Spanske Alberto Contador er stjernen over alle hos cykelholdet Tinkoff-Saxo, men nu får han lidt mere konkurrence i kampen om at være holdets topnavn.

Fredag meddelte holdet, at det har lavet en treårig kontrakt med slovakken Peter Sagan, der netop har vundet den grønne pointtrøje i Tour de France for tredje år i træk.

Contador ser frem til samarbejdet.

- Det er gode nyheder, og jeg er glad for, at det nu er officielt. Ud over vores gode forhold er Peter også en stærk rytter og en født vinder. Jeg er sikker på, at hans ankomst vil bringe gode ting til holdet, siger Contador i en pressemeddelelse.

- Vi passer perfekt sammen og kan sammen sikre, at Tinkoff-Saxo spiller en vigtig og synlig rolle i de fleste løb i kalenderen. Peter er et super talent, som, jeg tror, vil passe rigtig godt ind i holdet. Han vil hurtigt tilpasse sig holdet, uddyber han.

Holdets manager, Bjarne Riis, har allerede meldt ud, at Contador og Sagan i hans optik kan køre Tour de France sammen, selv om Contador vil være holdets kaptajn i kampen for at vinde løbet samlet.

Peter Sagan tiltræder på holdet fra begyndelsen af 2015.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.