Contadors sportsdirektør: Froome er fra anden planet

Alberto Contador tabte yderligere to minutter til Chris Froome, men sportsdirektør giver ikke op.

Contadors sportsdirektør: Froome er fra anden planet

Saxo-Tinkoffs spanske stjerne Alberto Contador modtog endnu en lussing på Tourens 11. etape, en enkeltstart over 33 kilometer, hvor han tabte mere end to minutter til løbets førende rytter Chris Froome.

- Chris Froome er på en anden planet. Det må vi bare acceptere. Så længe drengene giver det bedste, de har, så kan vi ikke klage, siger danskerholdets sportsdirektør Philippe Mauduit.

- Jeg ved ikke, om du så ham, da han passerede målstregen, men det var tydeligt, at han havde givet alt, hvad han havde.

Contador tabte også knap to minutter til Froome på løbets første bjergetape forleden.

Tidstabet betyder dog ikke, at Saxo-Tinkoff vil begynde at køre efter sekundære placeringer eller ændre taktik og køre efter en etapesejr i stedet for klassementet.

- Vi skal bare kæmpe, kæmpe og kæmpe endnu mere, og hvis vi er gode til det, så får vi nogle flere chancer, siger Mauduit.

- Froome er den stærkeste rytter i øjeblikket, men det ved vi alle sammen, og det er ingen overraskelse.

Alberto Contador blev nummer 15 på etapen, der blev vundet af verdensmesteren Tony Martin, som kom i mål i en tid, der var 12 sekunder bedre end Chris Froomes.

Danske Lars Bak var en placering bedre end Alberto Contador, hvilket til gengæld er noget af en overraskelse, da spanieren tilsyneladende ingen problemer havde undervejs.

- Alberto kørte godt, og han leverede det bedste, han var i stand til, siger Philippe Mauduit.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.