Coop kasserer Mobilepay

I stedet for satser detailgiganten på det mobile dankort, og det er guld værd for kortet, mener ekspert

Arkivfoto
Danmark 9. september 2016 10:49

DANMARK: Detailgiganten Coop har valgt Nets’ mobile dankort fremfor Danske Banks Mobilepay til kædens godt 1200 butikker. En vigtig sejr for dankortet, mener betalingsekspert Henning N. Jensen.

Det skriver dagbladet Børsen.

- Vores første partner vil være dankortet. Det er mere udbredt i butikkerne, og det er det, danskerne har tillid til, siger Jan Madsen, koncerndirektør i Coop Danmark, til Børsen. Han forklarer videre, at Mobilepay ifølge en undersøgelse bliver anvendt svindende lidt i kædens butikker.

Medlemsfordele

Resultatet af Coops samarbejde med Nets vil være en app, en såkaldt "wallet", hvor det mobile dankort vil blive integreret. Det giver Coop mulighed for at koble betalinger og medlemsfordele sammen for sine 1,6 mio. medlemmer, skriver Børsen.

En vigtig blåstempling af dankortet og et nederlag for Mobilepay, mener betalingsekspert Henning N. Jensen.

- Det er en streg i regningen for Mobilepay, at de ikke kommer med i første omgang. Jeg tror dog heller ikke, de kommer med i anden. Det er guld værd for det mobile dankort, at det bliver blåstemplet af en stor kæde som Coop, siger Henning N. Jensen, seniorpartner i konsulentfirmaet Pluscon.

/ritzau/FINANS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...