Corea under lup hos Kusk

Den 19-årig offensiv-spiller Dustin Corea prøver i øjeblikket lykken hos Blokhus FC i 1. division i fodbold.

Søren Kusk og Blokhus FC kigger nærmere på Dustin Corea, der gjorde det godt fredag aften i 3-3-testkampen mod Skovbakken.
Arkivfoto: Torben Hansen

Søren Kusk og Blokhus FC kigger nærmere på Dustin Corea, der gjorde det godt fredag aften i 3-3-testkampen mod Skovbakken. Arkivfoto: Torben Hansen

Han gjorde et godt indtryk, da oprykkerne til 1. division fredag aften spillede træningskamp mod Skovbakken. - Han kan godt nogle ting, og han var bedre, end jeg havde regnet med. Han var en af de få, der gjorde de rigtige ting, lød det fra Søren Kusk efter kampen som sluttede 3-3. Dustin Corea er kommet til Blokhus med et CV, der blandt andet tæller 27 U17-landskampe for USA. Han stiller dog nu op for El Salvador i landsholdssammenhæng. Han har tidligere prøvet lykken i blandt andet Vejle og i de italienske klubber Juventus og Fiorentina. - Nu træner han med os igen på mandag og spiller med i kamp på tirsdag, og så må vi tage stilling til, hvad vi gør konstaterede Søren Kusk, der bestemt ikke var tilfreds med sit holds indsats mod Skovbakken. Blokhus FC's mål blev scoret af Simon Rosenqvist på straffespark, Jeppe Østenkær og nyindkøbet Christoffer Hansen.