Cornelius håber på endnu en jokerrolle mod Armenien

Målscorer Andreas Cornelius mener, at han viste sig godt frem i sit landsholdscomeback mod Liechtenstein.

Danmark - Liechtenstein , venskabskamp Foto: Scanpix/Henning Bagger

Danmark - Liechtenstein , venskabskamp Foto: Scanpix/Henning Bagger

Landsholdsangriberen Andreas Cornelius takkede onsdag for Åge Hareides tillid, da han efter at være blevet skiftet ind i pausen blot skulle bruge fire minutter på at score i 5-0-sejren over Liechtenstein.

Ud over målet spillede Cornelius en stærk halvleg, hvor hans fysik skabte uro i Liechtensteins forsvar. Præstationen giver angriberen en tro på, at han også er i tankerne til en rolle i søndagens VM-kvalifikationskamp mod Armenien i København.

- Min indsats giver håb om, jeg kan spille en rolle på søndag, men det kommer nok an på, hvordan kampen forløber.

- Man ved aldrig, hvem der skal starte, men det kan være, at jeg kan blive brugt fra bænken undervejs, hvis vi skal spille mere direkte. Det var det, vi testede i begyndelsen af anden halvleg (mod Liechtenstein), så det kunne sagtens være en mulighed, siger Cornelius.

Før onsdagens kamp havde Cornelius ikke spillet en landskamp i to år, og det var mere end tre år siden, at han sidst scorede i landsholdsdragten.

- Man kan godt kalde det en ny begyndelse for mig på landsholdet. Jeg har været væk i to år. Så det ville det være uanset, om jeg havde scoret, eller jeg ikke havde scoret. Men det var dejligt at være tilbage med et mål, siger Cornelius.

Målet kom efter et fladt indlæg fra Riza Durmisi. Cornelius ramte bolden bagest på støvlen og sendte den i nettet.

- Det var den eneste måde, jeg kunne afslutte på. Jeg prøvede at give den en inderside, men jeg ved ikke helt, om det lykkedes. Men i bund og grund skulle jeg bare sætte foden på, siger Cornelius om målet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.