Cornelius har skrevet under med Cardiff

Andreas Cornelius har underskrevet en fem år lang aftale med Premier League-klubben Cardiff City.

Cornelius har skrevet under med Cardiff

Den danske superligatopscorer Andreas Cornelius er nu officielt Cardiff City-spiller.

FCK's angrebskomet har bestået lægetjekket i den nyoprykkede Premier League-klub og har skrevet under på en fem år lang aftale, der indbringer hans tidligere klub et stort millionbeløb.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Det er en stor mulighed, og det er et spændende projekt, der er i gang i Cardiff City. Jeg er meget glad for at være her og glad for at skulle spille i Premier League, siger Cornelius til Cardiffs hjemmeside.

- Der var forskellige muligheder for mig her i sommer, og jeg måtte overveje, hvad der var det bedste skridt for mig i forhold til min karriere. Jeg er imponeret af det, klubben har i gang og af den passionerede fanbase, siger Cornelius.

I henhold til børsreglerne meddelte FC København allerede i sidste uge, at der var en handel under opsejling.

Salget forbedrer forventningerne til klubbens årsregnskab med 65 millioner og er formentlig det største nogensinde i Superligaen.

For Andreas Cornelius selv er klubskiftet en mulighed for at stå over for nogle af de bedste spillere i verden, og det kan på længere sigt gavne landsholdet.

- Det danske landshold ønsker altid, at spillerne skal spille i udlandet, ikke mindst i Premier League. Hvis jeg kan forbedre mig ved at spille her, hvilket jeg tror, så er det også bedre for landsholdet, siger Andreas Cornelius.

Danskeren vil slutte sig til sine nye holdkammerater om en uges tid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.