Cornelius starter i front mod Georgien

Det bliver FC København-angriberen Andreas Cornelius, som begynder helt i front i venskabskampen mod Georgien.

Cornelius starter i front mod Georgien

Der har været massiv kamp om pladsen i front på det danske fodboldlandshold, men det bliver Andreas Cornelius, som skal starte i aftenens testkamp mod Georgien.

På den forreste angrebsplads har landstræner Morten Olsen foretrukket Andreas Cornelius frem for Viktor Fischer, Simon Makienok og Nicklas Pedersen.

I det centrale forsvar er både Daniel Agger og Simon Kjær ude med skader. I stedet skal Andreas Bjelland og Jores Okore styre forsvaret. De kender hinanden fra deres fælles tid i FC Nordsjælland, hvor Okore stadig spiller.

Den centrale midtbanespiller William Kvist må tage plads på bænken, mens 37-årige Nicolai Stokholm endnu en gang danner central midtbaneduo med Niki Zimling.

Landstræner Morten Olsen har valgt at satse på Esbjerg-angriberen Martin Braithwaite på venstrefløjen, hvor Michael Krohn-Dehli plejer at spille.

Men Celta Vigo-spilleren får en pause, efter at han spillede en ligakamp så sent som i søndags.

Dennis Rommedahl har været plaget af en mindre skade i hælen, men den kommende RKC Waalwijk-spiller er blevet klar til det, der bliver hans kamp nummer 125 for Danmark.

Danmarks startopstilling mod Georgien ser ud som følger (4-3-3):

Stephan Andersen; Lars Jacobsen, Jores Okore, Andreas Bjelland, Simon Poulsen; Niki Zimling, Christian Eriksen, Nicolai Stokholm; Dennis Rommedahl, Andreas Cornelius, Martin Braithwaite.

Kampen mod Georgien fløjtes i gang klokken 20.15. På tirsdag skal Danmark møde Armenien i en vigtig VM-kvalifikationskamp i Parken.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.