Coronasmitte afblæser Kiels CL-kamp mod Aalborg

Aalborgs håndboldherrer skal alligevel ikke spille Champions League-kamp onsdag aften ude mod THW Kiel.

Aalborg Håndbold skal ikke i aktion ude mod THW Kiel onsdag aften. Det skyldes coronasmitte hos det tyske mandskab. (Arkivfoto)

Aalborg Håndbold skal ikke i aktion ude mod THW Kiel onsdag aften. Det skyldes coronasmitte hos det tyske mandskab. (Arkivfoto)

AALBORG:Grundet coronasmitte hos det tyske mandskab THW Kiel er onsdagens Champions League-kamp hjemme mod Aalborg Håndbold udsat.

Det bekræfter Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) samt de to klubber på deres hjemmesider tirsdag.

- Grundet coronasmitte hos det tyske mandskab vil onsdagens udekamp mod THW Kiel ikke blive afviklet. Kampen er i stedet udsat, skriver Aalborg.

EHF oplyser, at der endnu ikke er fundet et nyt spilletidspunkt.

Kiel oplyser, at klubben mandag aften blev vidende om, at to spillere var testet positive for coronavirus. De blev straks isoleret og er nu i karantæne.

Resten af Kiel-holdet følger de lokale retningslinjer og er ligeledes gået i isolation.

I samarbejde med EHF er det blevet besluttet at udsætte opgøret, som Kiel havde anmodet om. Det oplyser Kiel på sin hjemmeside.

Mens Aalborg afventer nyt om udsættelsen, har den nordjyske klub aflyst onsdagens storskærmsarrangement i Aalborg, hvor fans var inviteret til at se kampen, der skulle have været spillet i Tyskland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden