Country-legende skal kun have kaffe og sandwich

Nogle artister har lysshows og fyrværkeri på scenen. Sådan er det ikke med Kris Kristofferson.

Country-legende skal kun have kaffe og sandwich

Da Rihanna fredag aften indtog Roskildes Orange Scene, var det med både ildsprudlende fyrværkeri og laserlys. Og da den danske sanger Vinnie Who åbnede scenen torsdag eftermiddag, var der palmer og kostumer kreeret af den talentfulde og hippe designer Silas Adler, der står bag mærket Soulland.

Faktisk oplever Roskilde Festival generelt, at de bands, der skal spille på den store scene, også medbringer rigtig meget udstyr.

- Vi har nogle ret store produktioner, hvor de forskellige bands har ret meget grej med inde, og det prøver vi at honorere. Det er stort set alle sammen hele vejen rundt, siger Elin Witschas, gruppeleder, Orange Scene.

Det er heller ikke uhørt, at de store kunstnere har nogle krav til, hvad de gerne vil have serveret backstage og at de har høje standarder for, hvordan de skal behandles.

Der er dog en undtagelse, der bekræfter reglen - nemlig country-legenden Kris Kristofferson, der går på scenen lørdag klokken 17.00.

Den 77-årige sanger, der blandt andet står bag truckerhittet "Convoy", kommer nemlig til den midtsjællandske by med intet andet end sin kone og et par musikinstrumenter under armen. Og han er ganske beskeden i sine krav til opvartning backstage.

- Det er rigtigt, bekræfter Elin Witschas.

- De skal bare have en kop kaffe og sandwich, siger hun.

Roskilde Festival slutter søndag den 7. juli.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.