Craigs kone stoler på sin mand

Skuespilleren Daniel Craigs kone stoler hundrede procent på sin mand, når han er i nærheden af andre damer.

Craigs kone stoler på sin mand

Der er ikke meget jalousi at spore hos Rachel Weisz, der er gift med James Bond-stjernen Daniel Craig. Hun stoler nemlig helt og holdent på sin mand, når det kommer til de mange smukke skuespillerinder under filmindspilningerne.

Ifølge hjemmesiden Female First er den 42-årige skuespillerinde, der faldt for Craig under optagelserne på filmen Dream House i 2011, slet ikke jaloux, når hun ser manden kysse med de mange Bond-babes.

- Det er jo bare skuespil. Men det er jo et mærkeligt job. Vi sidder ikke og snakker om, hvordan det hele er, men vi forstår begge to, at man må være fleksibel. Hver måned starter man på et nyt job, konstaterer Weisz.

Mumie-skuespillerinden giftede sig med Craig i juni 2011, som hun i dag har to børn med. Hun insisterer dog på, at det langt fra var kærlighed ved første blik for de to stjerne-skuespillere.

- Det var ikke rigtig sådan (kærlighed ved første blik red.). Vi har været venner i evigheder, fortæller Weisz.

Selvom skuespillerinden nu er oppe på at være mor til tre børn, fordi hun har 6-årige Henry med ekskæresten Darren Aronofsky, udelukker hun ikke at få endnu et barn med Bond-skuepilleren.

- Jeg er temmelig tilfreds. Jeg planlægger ikke ligefrem at have et barn mere, men man skal aldrig sige aldrig.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.