Cristiano Ronaldo er klar: Starter inde mod USA

Der var sået tvivl om, hvorvidt Cristiano ville være klar til at spille mod USA. Men stjernen starter inde.

Portugals fans kan ånde lettet op. Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo har døjet med knæproblemer, men han er blevet meldt helt klar til VM-kampen mod USA og starter inde.

Portugal skal bruge en sejr over amerikanerne for at kunne gå videre, efter at holdet tabte hele 0-4 til Tyskland i den første gruppekamp.

Portugal har været nødt til at foretage flere ændringer, da Pepe blev vist ud i kampen mod Tyskland og har fået en spilledags karantæne. Ricardo Costa overtager Pepes plads i midterforsvaret ved siden af Bruno Alves.

På venstrebacken er Real Madrid-spilleren Fabio Coentrao skadet, og i stedet har landstræner Paolo Bento valgt den 23-årige Benfica-spiller Andre Almeida.

Portugals målmand Rui Patricio er også ramt af en skade og er derfor ikke blevet klar til kampen, og i stedet begynder den 32-årige Sevilla-keeper Beto på kassen.

Og endelig er angriberen Helder Postiga foretrukket i stedet for Hugo Almeida, der ikke imponerede i den første kamp mod Tyskland, hvor han også måtte udgå med en skade.

Hele Portugals startopstilling ser ud som følger (4-3-3):

Beto; Joao Pereira, Ricardo Costa, Bruno Alves, Andre Almeida; Miguel Veloso, João Moutinho, Raul Meireles; Cristiano Ronaldo, Helder Postiga, Nani.

Kampen i Manaus fløjtes i gang ved midnat dansk tid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst