Cuba Gooding Jr. slipper for voldsanklage

Den amerikanske filmskuespiller Cuba Gooding Jr. slipper for en sigtelse om vold mod en kvindelig bartender.

Cuba Gooding Jr. slipper for voldsanklage

Den kvindelige bartender, der tirsdag anklagede stjerneskuespilleren Cuba Gooding Jr. for at have skubbet hende to gange på en bar, har droppet anklagen, skriver E Online.

Episoden fandt sted på baren "Old Absinthe House" i New Orleans, hvor Cuba Gooding Jr. for tiden er i gang med at indspille filmen "Butler".

Skænderiet opstod angiveligt, fordi nogle af gæsterne havde taget billeder af stjernen. Det var han ikke tilfreds med, og den kvindelige bartender forsøgte derefter at tale parterne til ro. Da hun bad Cuba Gooding Jr. forlade baren, blev han sur og skubbede til hende.

Bartenderen anmeldte den temperamentsfulde skuespiller for vold næste morgen, inden hun dagen efter droppede anklagen igen. Politiet i New Orleans nåede derfor lige at have en arrestordre ude på Jerry Maguire-stjernen, inden de få timer senere måtte ophæve den.

En repræsentant for Old Absinthe House siger, at politiet vil undersøge, hvad der er sket "til internt brug", selvom den ansatte har droppet alle anklager. Det fremgår dog ikke, om bartenderen vil forsøge at presse skuespilleren for ekstra drikkepenge i en civil retssag.

Der er planlagt en høring på fredag, men Cuba Gooding Jr. vil næppe behøve at dukke op, når anklagen formelt er droppet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Omfattende strømsvigt mange steder i Nordjylland
Luk