Cup er fyldt til randen

International ungdomsturnering i fodbold slår alle rekorder i Hjørring

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

En effektiv markedsføring slår nu igennem. I vinter besøgte direktør Jette Andersen og markedsansvarlig Alison Forman, sammen med den mexicanske agent Patricia Espinosa, bl.a. klubben Pumas i Mexico City. Den klub kommer med to hold i år og der kommer en del andre mexicanske klubber.Foto: Dana Cup

HJØRRING: Den internationale ungdomsturnering i fodbold Dana Cup, der afvikles i dagene 20.- 25. juli i Hjørring, bliver den største nogensinde. Der er tilmeldt 1139 hold fra 48 nationer. Kommer de alle sammen, er det en stigning på over 100 hold i forhold til rekordåret 2014.

- Det her overgår alle vore forventninger. At en intensiv markedsføring i de fleste af verdens fodboldnationer, skulle medføre et så enormt tilmeldingstal havde vi ikke - i vores vildeste fantasi - forestillet os, siger Jette Andersen, direktør i Dana Cup.

Hos Dana Cup er man bevidst om, at succesen også er en udfordring. Med 1139 hold kommer der et godt stykke over 20.000 unge spillere og ledere til Hjørring i uge 30.

- Her er vi i den lykkelige situation, at vi oplever et fantastisk sammenhold med områdets klubber såvel sports- som fritidsklubber. Alle er parat til at yde en indsats, når vi skal indkvartere på skoler og lignende, og når der skal afvikles kampe på banerne flere steder i området, siger Jette Andersen.

- I år bliver der så behov for en ekstra stor indsats. Ikke alene kommer der mange deltagere. Meget kommer til at ske i helt nye omgivelser med ombygning af Vendiahallen, en ny kæmpehal til spisning og et nyt stadion til indmarch, tilføjer hun.

Den nation, der stiller med flest deltagere, er Norge.tn

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.