Hobro

Cykel-VM trampet i gang

Amatørernes VM i cykling åbnede officielt i Hobro - se billederne her

19
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

DCU-formand Niels Sørensen og racerkøreren Tom Kristensen havde de store smil fremme. Foto: Lars Pauli

HOBRO:1000 gratis spisebilletter, sceneunderholdning med blandt andet et pigekor, der for tiden er ved at drukne i roser, en tidligere melodi grand prix-vinder, samt en nidobbelt Le Mans vinder til at kaste glans over det hele.

Sådan i store træk kan åbningen af VM i cykling for amatører beskrives. Danmarks Cykel Union (DCU), Aalborg Cykelring og Hobro Cykle Klub, der i fællesskab står bag arrangementet, kan ikke bebrejdes, at de ikke havde gjort noget for at lokke folk til at komme og være med i det, der for de involverede i de kommende dage godt kan udvikle sig til en cykelfest.

På baggrund af fremmødet til indvielsen på Store Torv i aftes må festen dog nok forventes at blive en affære for de direkte medvirkende, for invitationen havde ikke lokket ret mange af huse i Hobro.

Til gengæld blev det tilsyneladende en stor oplevelse for de cykelryttere, der tog turen fra Ambuparken, hvor der i dag er start og mål ved konkurrencerne i enkeltstart, og ind til indvielsen.

Optoget blev anført af Hobros uniformerede byorkester, Borgervæbningen, og mange af rytterne lod sig forevige sammen med dem.

Nu gælder det konkurrencerne på landevejen. I dag enkeltstarten i og ved Hobro, fredag køres der holdstafet i Aalborg, og efter en hviledag tonser feltet søndag ud i det himmerlandske til det afsluttende landevejsløb.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst