Cykel-VM trampet i gang

Amatørernes VM i cykling åbnede officielt i Hobro - se billederne her

Asbjørn Hansen
For mange af cykelrytterne var det tilsyneladende en stor oplevelse at møde Hobro Borgervæbning. Foto: Lars Pauli
Hobro 2. september 2015 19:20

HOBRO: 1000 gratis spisebilletter, sceneunderholdning med blandt andet et pigekor, der for tiden er ved at drukne i roser, en tidligere melodi grand prix-vinder, samt en nidobbelt Le Mans vinder til at kaste glans over det hele.

Sådan i store træk kan åbningen af VM i cykling for amatører beskrives. Danmarks Cykel Union (DCU), Aalborg Cykelring og Hobro Cykle Klub, der i fællesskab står bag arrangementet, kan ikke bebrejdes, at de ikke havde gjort noget for at lokke folk til at komme og være med i det, der for de involverede i de kommende dage godt kan udvikle sig til en cykelfest.

På baggrund af fremmødet til indvielsen på Store Torv i aftes må festen dog nok forventes at blive en affære for de direkte medvirkende, for invitationen havde ikke lokket ret mange af huse i Hobro.

Til gengæld blev det tilsyneladende en stor oplevelse for de cykelryttere, der tog turen fra Ambuparken, hvor der i dag er start og mål ved konkurrencerne i enkeltstart, og ind til indvielsen.

Optoget blev anført af Hobros uniformerede byorkester, Borgervæbningen, og mange af rytterne lod sig forevige sammen med dem.

Nu gælder det konkurrencerne på landevejen. I dag enkeltstarten i og ved Hobro, fredag køres der holdstafet i Aalborg, og efter en hviledag tonser feltet søndag ud i det himmerlandske til det afsluttende landevejsløb.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...