Cykelkommentator: Riis bestemmer i forvejen alt

Bjarne Riis overtager posten som direktør i Riis Cycling. Det får dog ingen betydning, vurderer kommentator.

Cykelkommentator: Riis bestemmer i forvejen alt

Det kommer ikke til at få nogen betydning for Danmarks største cykelhold, Team Saxo-Tinkoff, at holdejer Bjarne Riis nu også har sat sig i direktørstolen.

Det vurderer cykelekspert og kommentator hos Eurosport, Thomas Bay, efter at Trey Greenwood med udgangen af marts fratræder direktørposten.

- Det kommer ikke til at betyde spor. Det er jo Bjarne, der i forvejen har bestemt alt på det hold.

- Godt nok har Trey været administrerende direktør, og han har selvfølgelig skulle stå for noget af det kommercielle. Men det er jo Bjarnes hold. Det er jo Bjarnes brand. Holdet er jo ham selv, siger Thomas Bay.

Trey Greenwood fratræder sin stilling som administrerende direktør i Riis Cycling efter fem og et halvt år i virksomheden. Og den post overtager Bjarne Riis.

- Jeg tror, Bjarne har tænkt, at han lige så godt kunne have den position på papiret, for rent praktisk har han jo haft den hele tiden - han har været den øverste chef og haft en finger med i alt, hvad der foregår, siger Bay.

Til rokaden i toppen af Riis Cycling, siger hovedpersonen selv:

- Jeg har igennem et stykke tid arbejdet med at nytænke vores organisation, fordi jeg har følt et behov for yderligere at skærpe både vores fokus på den kommercielle del af forretningen og på vores sportslige profil.

- Det er en proces, der nu er startet, siger Bjarne Riis til holdets hjemmeside.

Trey Greenwood har i forbindelse med en større reorganisering af Riis Cycling ikke ønsket at fortsætte i virksomheden, og derfor forlader han cykelholdet efter gensidig aftale med ledelsen i Riis Cycling, lyder forklaringen.

- Beslutningen har samtidig betydet, at Trey har ønsket at søge nye udfordringer uden for Riis Cycling. Den beslutning har jeg både forståelse og stor respekt for, siger Bjarne Riis.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.