Cykelløb gav kroner i kassen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hele holdet som trampede i pedalerne til fordel for Tranum Gymnastikforening. Privatfoto.

Det årligt tilbagevendende sponsorcykelløb, Tour te´ Tranum løb igen af stablen i perfekt cykelvejr. 20 grader, tørvejr og næsten ingen vind, hvilken de 15 ryttere benyttede sig af. Med målområde midt i Tranum begav rytterne sig ud på tre forskellige ruter, som var tilpasset de forskellige aldersklasser.

På en 600 meter lang rundstrækning midt i Tranum begav de mindste sig ud på 45 minutters koncentreret cykling. De tre ryttere, hvoraf Gustav Bjerre Krogh på 5 år var den yngste, tilbagelagde alle omkring 12 km. Mellemgruppen, som kørte på en kuperet rundstrækning, blev kørt af fire drenge i alderen fra 8-11 år. Trods den udfordrende strækning, kørte de ca. 17-18 km på en time.

Endelig blev de resterende voksne sendt ud på en flad rundstrækning, som skulle gennemkøres så mange gange som muligt i løbet af to timer. Her var alderspræsidenten Tage Steffensen på 79 år med til at tilbagelægge 62 kilometer. Klubbens herreseniorspillere var også repræsenteret med fire mand - blandt andre Jelmer Westra, der tilbagelagde flest kilometer - helt nøjagtigt 67 kilometer på to timer. De 15 ryttere tilbagelagde til sammen 390 km og det indbragte intet mindre end 41.000 kroner til Tranum Gymnastikforening. Klubben er beæret over den opbakning, som private og erhvervsdrivende år efter år spytter i kassen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.