EMNER

Cykelløb gav penge i kassen

Brovst IF fik hjælp til den slunkne klubkasse af ni gæve cyklister. Team Rynkeby kiggede forbi og gav moralsk støtte

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Christian Jensen, 75 år, cykler med Team Rynkeby til Paris i uge 29.

BROVST:For første gang forsøgte Brovst IF sig lørdag 8. juni med et sponsorløb for at få penge i klubkassen. Det lykkedes at få ni ihærdige ryttere tilmeldt. Håbet var dog, at der kom 40, oplyste bestyrelsesmedlem.

- Vi ville gerne have haft flere tilmeldte. Vi har brug for hver eneste krone. Men vi er meget taknemmelige for dem, der kom. De gjorde en flot indsats, sagde bestyrelsesmedlem Jesper Tejls fra Brovst IF, som også var tovholder for projektet.

De glade ryttere var fortrinsvis børn og unge mennesker. Yngstemanden var således 5-årige Oliver Hyllested, der kørte 1620 sponsorkroner hjem og blev nummer to. I juniorklassen vandt Emil V. Tejls med 1800 kroner og i senior klassen blev det Emil Jul Jensen med 1638 kroner. I alt blev der kørt 7146 kroner hjem til klubben.

Alle ryttere havde på egen hånd skaffet en pengesponsor, som de havde aftalt et beløb pr. kilometer med. Ruten var på cirka tre kilometer.

Jesper Tejls oplyste, at arrangementet giver et overskud på cirka 5000 kroner. Man havde bl.a. udgifter til annoncering. Den oppustelige mål/start port havde man lånt af Team Rynkeby, der også kiggede forbi. Omkring 30 Rynkeby-ryttere kørte også med på ruten, som moralsk opbakning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.