Cykelløb i byens centrum

Lions Club holder sponsorcykelløb, og Le Mans markeres

For fire år siden afviklede Lions Club sponsorløb i midtbyen. Nu sker det igen - og Lions efterlyser ryttere, der vil være med til at trampe penge hjem til et godt formål. Arkivfoto

For fire år siden afviklede Lions Club sponsorløb i midtbyen. Nu sker det igen - og Lions efterlyser ryttere, der vil være med til at trampe penge hjem til et godt formål. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Lions Club Brønderslev arrangerer sponsorcykelløb i Brønderslevs midtby søndag 23. juni. Samme weekend markerer Brønderslev Handel motorløbet Le Mans ved at holde åbent 24 timer i træk - nøjagtig så lang tid som Le Mans-løbet kører.

- Vi får rigtig mange lokale ansøgninger, og med sponsorløbet håber vi på et overskud, så pengene kan sendes videre til humanitære formål, fortæller Ole Bøgh Johansen, der er afgående formand eller past precident, som det hedder i Lions-regi.

Det er ikke første gang Lions Club Brønderslev prøver kræfter med et sponsorløb. I 2009 blev et lignende løb afviklet, og dengang kørte rytterne 30.000 kroner ind.

Det rigtige Le Mans-løb kører 24 timer fra 22. juni klokken til 23. juni.

- Men vi kører selvfølgelig ikke 24 timer som Le Mans. Vi kører en time søndag 23. juni fra klokken 11 til 12.

Der bliver opløb ved Danske Bank i Bredgade, hvor rytterne skal rulle hen over de toppede brosten. Turen er på en kilometer og går via Bredgade til Dannebrogsgade, Gravensgade og Nørregade og retur til Bredgade. Så tilskuerne får hermed mulighed for at se rytterne mange gang i løbet af den time, løbet varer.

- Nu er vi på udkig efter nogle ryttere, som vil være med til at cykle på dagen - det kunne jo være nogle politikere havde lyst til at cykle med, siger Ole Bøgh Johansen.

- Folk der ønsker at cykle, må meget gerne henvende sig til mig. Og har de ikke en sponsor, kan vi finde nogle til dem.

Nogle sponsorer giver et fast beløb, mens andre er parate til at give x-antal kroner per omgang en bestemt rytter kører.

Lions Brønderslev havde planer om, at løbet skulle via Algade, men om formiddagen er der børnearrangement i midtbyen, og kombinationen af børn og ryttere på hurtige cykler er ikke en god kombination, så derfor går cykelruten i stedet via Grønnegade forbi rådhuset.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.